10 Desember

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

10 Desember punika, dinten ingkang kaping 344 utawi 345 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 10 Desember ing Wikimedia Commons.
9 December10 Desember11 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=10_Desember&oldid=804289"