Żabno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Żabno
POL Żabno COA.svg
Lambang Żabno
POL Tarnów map.svg
Lokasi Żabno
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Malopolskie
Jembar: 11,12 km²
Padunung: 4.275 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: KTA
Alamat
balé kutha:
ul. Jagiełły 1
33-240 Żabno
Situs wèb resmi: www.zabno.pl
Pulitik
Walikutha: Stanisław Jan Kusior

Żabno iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 4.275 jiwa. Kutha iki papané ana ing pinggiring kali Dujanec.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Żabno&oldid=1001636"