Ōkuma, Fukushima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Location of Okuma in Fukushima prefecture

Ōkuma (大熊町 Ōkuma-machi?) iku sawijining kutha sing dumunung ing sacedhaké Dostrik Futaba, Fukushima, Jepang.

Ing taun 2003, kutha iki nduwèni pedunung watara 10,945 jiwa kanthi kapadhetan 139.07 jiwa/km². Jembar wewengkoné 78.70 km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Sister City", Bathhurst Regional council

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 37°24′16″N 140°59′1″E / 37.40444°N 140.98361°E / 37.40444; 140.98361


Cithakan:Fukushima-geo-stub