Éjakulasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Éjakulasi, iku prastawa metuné sperma saka  zakar utawa penis lan racaké dibarengi orgasme. Éjakulasi racaké dumadi sawisé anané stimulasi sèksual sing njalari ereksi penis, nanging uga bisa dumadi nalika priya turu sing biyasa karan ngimpi teles (ndeleng

). Ing arang kasus, éjakulasi dumadi amarga prostatic lelara, kaya ta prostat nggedhekake. Anéjakulasi kawontenan kang Tukang orgasme. Dyséjakulasi wis orgasme sing nglarani utawa ora adil.

Diagram of the male pelvic and reproductive organs
Foto urutan saka Éjakulasi.(Uga delengen Video)
Éjakulasi