Éjakulasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Éjakulasi, iku prastawa metuné sperma saka  zakar utawa penis lan biasané dibarengi orgasme. Éjakulasi biasané dumadi sawisé anané stimulasi seksual sing njalari ereksi penis, nanging uga bisa dumadi nalika priya turu sing biasa disebut ngimpi teles (ndeleng

). Ing arang kasus, éjakulasi dumadi amarga prostatic penyakit, kayata prostat nggedhekake. Anéjakulasi kawontenan kang Tukang orgasme. Dyséjakulasi wis orgasme sing nglarani utawa ora adil.

Diagram of the male pelvic and reproductive organs
Foto urutan saka Éjakulasi.(Uga delengen Video)
Éjakulasi