École polytechnique

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
École polytechnique
Ecole Polytechnique France seen from lake DSC03389.JPG
École polytechnique
Diadegaké1794
MottoPour la Patrie, la Gloire, les Sciences
PresidhènÉric Labaye
LokasiParis, Île-de-France, Prancis

École polytechnique inggih punika salah satunggalipun universitas ingkang dipunyasa ing taun 1794. Universitas punika sampun gadhah 2.400 sarjana lan kathah ingkang saking nagara manca.[1]

Lulusan misuwur[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]