Zenica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zenica ing wayah wengi

Zenica (Sirilik: Зеница) kuwi sawijining kutha industri lan kutha paling gedhé katelu lan munisipalitas ing Bosnia-Herzegovina. Kutha iki minangka ibukutha Kanton Zenica-Doboj ing Federasi Bosnia-Herzegovina. Pedunungé cacah 170.000 jiwa (2007) kanthi jembar wewengkon 499,7 km².

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zenica&oldid=820425"