Zawiercie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zawiercie
POL Zawiercie COA.svg
Lambang Zawiercie
POL Zawiercie map.svg
Lokasi Zawiercie
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Pedunung: 53.359 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Zawiercie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Zawiercie (Jerman Warthenau nalika ing Perang Donya II) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 53.359 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zawiercie&oldid=818193"