Złotoryja

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Złotoryja
POL Złotoryja COA.svg
Lambang Złotoryja
POL Złotoryja map.svg
Lokasi Złotoryja
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: 11,5 km²
Pedunung: 16.394 jiwa (31 Desember 2009)
Pelat nomor kendaran motor: DZL
Alamat
balé kutha:
pl. Orląt Lwowskich 1
59-500 Złotoryja
Situs wèb resmi: www.zlotoryja.pl
Politik
Walikutha: Ireneusz Żurawski

Złotoryja (Jerman Goldberg i. Schlesien) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 16.350 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Złotoryja&oldid=818229"