Yuri Andropov

Saka Wikipedia
Langsung menyang: navigasi, golèk
Andropov (1967)
Joeri Andropov

Yuri Vladimirovich Andropov (Ю́рий Влади́мирович Андро́пов), (Stavropol, 2 Juni (Kalendher Julian) - 15 Juni (Kalendher Gregorian) 1914 - 9 Februari 1984) iku pulitikus Uni Soviet. Dhèwèké iku Sekjen Partai Komunis Uni Soviet lan mimpin negara iki wiwit tanggal 21 November 1982 nganti tilar donya watara 1,5 taun sawisé mengku jabatan.

Cithakan:PemimpinRusia

Cithakan:Soviet-stub