Yoona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Im Yoona
임윤아
林潤娥

Latar wuri
Alias Im Yoon-Ah (임윤아)
Lair 30 Mei 1990 (umur 24)
Asal Seoul, Koréa Kidul

Boyfriend =Imam Firdaus

Génré K-pop, Dance-pop
Taun aktif 2004(Model); 2007 (Singer & Actress)
Label SM Entertainment
Magepokan karo Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Situs wèb Official website
Im Yoona signature.png
Signature of Yoona
Asma Korea
Hangeul 임윤아
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Im Yun-a
McCune–Reischauer Im Yuna

Yoona ingkang gadhahi asma lair ‘’’Im Yoon Ah’’’ inggih punika salah satunggalipun anggota saking Girls Generation (So Nyu Shi Dae/SNSD) inggih punika girl band ingkang misuwur saking Koréa Kidul. Yonna lair tanggal 30 Mei 1990 ing Seoul.

Profil Saking Yoona[sunting | sunting sumber]

  • Asma: Im Yoon Ah, Lim Yoon Ah, Im Yun A
  • Asma panggung: Yoona
  • Asma ing SNSD: Charming Girl
  • Asma Sapanunggalipun: Little Deer, Retarol, Flower Deer, Powerful Yoona, Bravery Yoona, YoonaABC
  • Makna Asma: putra alit kang mboten gadhahi dosa
  • Dhuwuripun: 166 cm
  • Posisi: Dancer no 3 ing SNSD kang biyantu vokal
  • No Favorit: 93
  • Damelipun: Penyanyi, Aktris, Model lan MC
  • Papan, Tanggal Lair: Seoul, 30 Mei 1990
  • Zodiak: Gemini
  • Agensi: SM Entertainment
  • Kpop Group: SNSD
  • Tembang Favorit: Complete[1]

Dramaipun[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

Album Yoona ingkang piyambakan namung wonten setunggal inggih punika ‘’’Innisfree Day’’’ ing taun 2010.

Penghargaan[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.pelangidrama.net(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yoona&oldid=883461"