Yitna yuwana lena kena

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Purwakanthi yitna yuwana léna kena iku tegesé: wong sing ngati-ati bakal nemu slamet, sing sembrana bakal nemoni cilaka.