Yao Ming

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yao Ming
Cithakan:Rfu-c
Posisi tengah
Julukan The Ming Dynasty, The Great Wall of Yao, Chairman Yao
Liga NBA
Dhuwur 229 cm
Bobot 155 kg
Klub Houston Rockets
Negara Flag of the People's Republic of China.svg RRT
Lair 12 September 1980
Shanghai, China
Karier pro 1997 – saiki
Klub sebelumnya Shanghai Sharks (1997-2002)
Penghargaan 4x NBA All-Star

Yao Ming (lair ing Shanghai, Tiongkok, 12 September 1980; umur 34 taun), iku pamain baskèt asal Cina pisanan sing main ing kompetisi NBA. Wiwit mlebu NBA ing taun 2002 nganti pènsiun, main ing klub Houston Rockets.[1] Bebarengan karo Gheorghe Muresan, Manute Bol, lan Shawn Bradley Yao Ming dadi pemain basket paling dhuwur ing kompetisi NBA yaiku dhuwré nganti 229 cm.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)Greg Stutchbury. 21 Juli 2011. Chinas's Yao Retires, ready to take 'next step'. The Jakarta Post. Page. 20
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Yao Ming ing Wikimedia Commons.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yao_Ming&oldid=864624"