Yanni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
YanniPressPhoto.jpg
Yanni
Lair 14 November 1954 (umur 60)

Yanni, (jeneng lairé Yanni Chrysomallis lair 14 November 1954; umur 60 taun), dheweké kuwi penyanyi lan komponis saka negara Yunani.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yanni&oldid=831324"