YG Entertainment

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

YG Entertainment yaiku label rekaman lan agen bakat kang diagegake dening anggota band Korea Seo Taiji & boys, Yang Hyun Suk kang basise ana ing kutha Seoul, Korea Kidul. Dheweke khusus kanggo produksi jinis musik R&B lan hip hop. YG minangka inisial saka CEO, Yang Hyun Suk. Dhaptar seniman kang kalebu rekaman Big Bang, 2NE1, Seven, Psy, Tablo lan Gummy.

Label iki dadi salah sawijining saka "tiga besar" perusahaan rekaman Korea bareng karo SM Entertainment lan JYP Entertainment amarga pangsa pasar kang kuat lan operasi internasional.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=YG_Entertainment&oldid=742293"