Xenarthra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Xenarthrans
Temporal range: Paleosen – Pertengahan, 60–0 Ma
Choloepus hoffmanni
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mammalia
Infrakelas: Eutheria
Superorder: Xenarthra
Cope, 1889
ordo
Sinonim

Edentata

Xenarthra iku takson jroning mamalia plasental, kabèh Amérika, kayadéné anteater, armadillo, lan sloth.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Xenarthra&oldid=834985"