Wulandoni, Lembata

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Wulandoni

Peta lokasi Kecamatan Wulandoni
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Lembata
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Wulandoni iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Lembata provinsi Nusa Tenggara Timur.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Lembata
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wulandoni,_Lembata&oldid=41878"