Wombat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wombat
Wombat ing Kebun binatang Melbourne.
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mamalia
Infrakelas: Marsupialia
ordo: Diprotodontia
Suborder: Vombatiformes
kulawarga: Vombatidae
Burnett, 1829
Genera dan Spesies

Wombat punika salah setunggaling kéwan ingkang taksih setunggal kulawarga kaliyan marsupial. Wombat dipunpanggihi wonten ing Australia saha ing pulo-pulo ingkang caket Tasmania.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wombat&oldid=884252"