Wolfgang Stark

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wolfgang Stark

Wolfgang Stark(lair tanggal 20 November 1969 ing Landshut) iku sawijining wasit bal-balan profésional saka Jerman.

Tetandhingan ing Piala Donya 2010 sing diwasiti Wolfgang Stark[sunting | sunting sumber]

Tanggal Wektu (UTC+2) Tim #1 Kasil. Tim #2 Tahap Panonton
12 Juni 2010 16:00 Flag of Argentina Argentina 1–0 Flag of Nigeria Nigeria Grup B 55.686
23 Juni 2010 16:00 Flag of Slovénia Slovénia 0–1 Flag of Inggris Inggris Grup C 36.893
26 Juni 2010 16:00 Flag of Uruguay Uruguay 2–1 Bendera_Koréa Kidul Koréa Kidul Babak gugur 30.597
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wolfgang_Stark&oldid=833996"