Wojkowice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wojkowice
POL Wojkowice COA.svg
Lambang Wojkowice
120px
Lokasi Wojkowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wojkowice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Wojkowice (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Wojkowice - Kościół św.Antoniego.JPG
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wojkowice&oldid=818211"