Woja, Dompu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Woja

Peta lokasi Kecamatan Woja
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Dompu
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Woja iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Dompu provinsi Nusa Tenggara Barat.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Dompu
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Woja,_Dompu&oldid=42092"