Woh Abang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pandanus conoideus
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Liliopsida
ordo: Pandanales
kulawarga: Pandanaceae
Genus: Pandanus
Species: P. Conoideus
Jeneng binomial
Pandanus conoideus
Lam.

Woh Abang yaiku sawijining jinis tanduran woh tradisional saka Papua. Dening masyarakat Wamena, Papua, woh iki disebut kuansu. Jeneng elmiahe Pandanus Conoideus Lam amarga woh abang kalebu tanduran jroning kaluwarga pandan-pandanan dengan wit kang arupa pandan, ananging dhuwur tanduran iki bisa nganti 16 meter.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Woh_Abang&oldid=835627"