Wittenberg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang Peta
Lambang Wittenberg
Dhata dhasar
Bundesland: Sachsen-Anhalt
Status: Kreisfreie Stadt
Dhuwur: 67 m sadhuwuré NN
Jembar: 128,93 km²
Pedunung: 46.133 31.12.2006
Kapadhetan pedunung:
Kodhe pos: 06886
Kodhe wilayah: 03491
Nomor pelat kendaran motor: WB
Alamat balé kutha:
Situs wèb resmi: www.wittenberg.de
Alamat e-mail:
Wali kutha: Eckhard Naumann, SPD
Wittenberg

Wittenberg ing Sachsen-Anhalt, Jèrman. Martin Luther punika satunggiling filsuf ugi pastur saking Wittenberg, ingkang gadhah kersa ngréformasi gréja Kristen.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wittenberg&oldid=812264"