Wisa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wisa utawa upas (venom, zootoksin) yaiku kabeh racun kang kaasilake lan kagunakake dening kewan kanggo ngreksa awake lan kanggo golek pangan. Kewan kang nduweni wisa kayata saperangan spesies saka ula, kemangga, kalajengking, klabang lan tawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wisa&oldid=834513"