William Roxburgh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
William Roxburgh

Engraving by Charles Turner Warren
Lair June 29, 1751
Ayrshire
Pati 10 April 1815 (umur 63)
Padunungan Calcutta
Kawarganegaraan Scotland
Babagan surgeon, botanist
Doctoral advisor John Hope
Cekakan pengarang (botani) Roxb.

William Roxburgh (June 29, 1751 – April 10, 1815) iku ahli bedhah lan ahli botani saka Skotlandia[1]. Panjenengané dianggep “Bapak Botani India”.[2]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Grove, R. H. (1997) Ecology, Climate and Empire The White House Press, UK, p.128
  2. ^ Bole, P. V. 1976. Review of Flora Indica or Descriptions of Indian Plants. by William Roxburgh, William CareyThe Quarterly Review of Biology, Vol. 51, No. 3:442-443

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=William_Roxburgh&oldid=830295"