William Herschel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
William Herschel

Sir Frederick William Herschel (Hannover, 15 November 1738Slough, 25 Agustus 1822) iku sawijining astronom lan komponis lairan Jerman-Inggris sing misuwur amarga nemokaké planet Uranus. Panjenengané uga nemokaké radiasi inframerah lan ngakokaké panemon liyané ing babagan astronomi.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=William_Herschel&oldid=825841"