Wilamowice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wilamowice
POL Wilamowice COA.svg
Lambang Wilamowice
120px
Lokasi Wilamowice
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Silesia
Hak kutha: 1818
Jembar: 10,41 km²
Pedunung: 268,4 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SBI
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
43-330 Wilamowice
Situs wèb resmi: http://www.miasto.wilamowice.pl
Politik
Walikutha: Marian Bronisław Trela

Wilamowice (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wilamowice&oldid=817999"