Wikipedia:Transklusi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Transklusi iku nglebokaké isi sawiji dholumèn jroning dhokumèn liya miturut rujukan. Ing Wikipedia, bab iki ngarujuk marang fungsi piranti alus MediaWiki sing bisa nglebokaké isi sawijining kaca jroning isi kaca liya, kanthi masang rujukan ing kaca sumber ing wikitext ing kaca tujuan. Sawijining kaca sing dikarepaké kango ditransklusi menyang kaca liya diarani cithakan. Owah-owahan sing diayahi ing cithakan bakal sacara otomatis katon ing kaca-kaca sing migunakaké cithakan kasebut.