Wikipedia:Rintisan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Wikipedia:Stub)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Stub iku pamulaning artikel ing Wikipedia. Yen nemu tandha iki, tegese para pamirsa diundhang mbenakake utawa nambahi artikel iki supaya bisa dadi luwih pepak lan padhet isine.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Rintisan&oldid=803528"