Wikipedia:Sapa panulis Wikipedia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ora kaya ensiklopedia liyané, relawan penulis artikel-artikel Wikipedia ora kudu sawijining pakar utawa akademisi, senadyan ana uga sawetara. Sapa waé bisa mèlu dadi panulis artikel, klebu panjenengan!

Relawan ora kudu antuk pelatihan formal sadurungé gawé artikel anyar utawa nyunting artikel sing wis ana. Akèh wong sing wis gawé utawa nyunting artikel ing Wikipedia, asal saka manéka negara saindhenging jagad, saka manéka umur lan latar wuri. Sapa waé sing kontribusi ing ensiklopedia iki disebut "Wikipediawan".

Wis arupa kawicaksanan Wikipedia supaya mung nambahaké pratélan sing bisa dipesthèkaké, lan dudu riset asli. Wikipedia:Paugeran gaya Wikipedia uga mrayogakaké supaya panyunting ngutip sumberé.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]