Wikipedia:Réferènsi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Réferènsi utawa rujkan yaikuwi apa wae kang wujud informasi terpercaya sing bisa didadekake sumber kanggo nyengkuyung tulisan utawa dhiskusi artikel kanthi teges..[1]


Delengen uga[sunting | sunting sumber]


Syarat artikel wutuh[sunting | sunting sumber]


Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Curtis, Dan B; Floyd, James J.; Winsor, Jerryl L. Komunikasi Bisnis dan Profesional. Remaja Rosdakarya, Bandung. 1996. Hal 295