Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn pangurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pangurus iku panganggo Wikipedia sing nduwèni aksès kanggo sawetara bab sing magepokan karo pangreksan Wikipedia sing ora bisa diayahi déning panganggo biasa. Kaca iki dipigunakaké kanggo njaluk kawigatèn Pangurus supaya ngayahi sawetara bab tèknis sing bisa diayahi déning Pangurus. Kanggo pangreksan utawa bab tèknis ing tataran Birokrat lan Checkuser, panjenengan bisa ngarujuk menyang kaca Wikipedia:Birokrat lan Wikipedia:Checkuser.

Ing kaca iki...
Bab sing bisa dijaluk saka pangurus Bab sing ora bisa dijaluk saka pangurus
  • Mblokir utawa mbukak blokir panganggo tinamtu yèn kabukti nglanggar kawicaksanan/pedoman utawa ngayahi vandalisme
  • Mbusak utawa mbatalaké pambusakan sawijining kaca/kategori
  • Ngreksa utawa mbukak pangreksan sawijining kaca
  • Nyunting kaca sing direksa
  • Njaga supaya gambar-gambar ala supaya ora ditampilaké ing kaca Wikipedia
  • Nyegah artikel-artikel tinamtu supaya ora digawé
  • Ndhaptaraké jeneng panganggo kanggo panjenengan (cantumna layang-e panjenengan)

Klik ing kéné kanggo nambahaké ngenani bab sing perlu kawigatèn Pangurus
Kanggo pitakonan /dhiskusi bab-bab liya, pirsani Warung Kopi, lan pilih topik sing cocog karo topik sing arep didhiskusèkaké.