Wikipedia:Panggolèkan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gnome-edit-redo.svg WP:GOLÈK
Kothak panggolèkan

Kanggo golèk artikel jroning Wikipedia:

  • Bakal tansah ana kothak panggolèkan cilik ing sisih dhuwur tengen layar kanthi tulisan golèk kanthi gambar lup. Cukup ketikaké tembung-tembung sing dipikarepaké jroning kothak panggolèkan kasebut lan pencèt tombol Enter ing papan ketik, utawa klik simbol lup kasebut.