Wikipedia:Mlebu log

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kena apa perlu mlebu log ing Wikipedia?[sunting | sunting sumber]

Wacanen kaca kauntungan duwé akun kanggo katrangan kang rinci. Yèn panjenengan durung kagungan akun, panjenengan perlu gawé akun luwih dhisik.

Cara mlebu log[sunting | sunting sumber]

  1. Aktifké cookie ing perambah (browser) panjenengan.
  2. Pilih menu "mlebu log" kang dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar.
  3. Yèn panjenengan durung kadhaftar minangka panganggo, tekan pranala "Daftarkan akun nyar" kanggo ndhaftar.
  4. Yén panjenengan wistau ndhaftar nanging lali tembung kunciné, waca pituduh kanggo ngéntukaké tembung sandi anyar.
  5. Lebokaké jeneng panganggo lan tembung sandi panjenengan.
  6. Centhang utawa pilih kothak "Éling tembung sandi" yèn panjenengan kepéngin mlebu log sacara otomatis saben-saben mbukak Wikipedia.
  7. Klik tombol "Mlebu log".

Cara metu log[sunting | sunting sumber]

Panjenengan bisa metu log kanthi migunakaké "Metu log" kang dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar sawisé sadurungé wis mlebu log.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]