Wikipedia:Meta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Meta
Gambar:Tampilan Meta.png
Tampilan Meta 1 Januari 2011

Meta, utawa Wikimedia Meta wiki, ing meta.wikimedia.org, iku sawijining situs web mawa basis wiki sing dadi penopang tumrap proyèk-proyèk Wikimedia.

Sepisanan digawé minangka Meta-Wikipedia ing sasi November 2001, Saiki duwé peran yaiku berikut:

  1. Dhiskusi lan formulasi proyèk Wikimedia, kalebu Wikipedia, lan khususé dhiskusi kawicaksanan.
  2. Minangka forum kanggo essai pribadi sing ora perlu NPOV
  3. Papan kanggo ngorganisasi lan nyiapaké isi, kanggo koordinasi antarbasa.
  4. Papan koordinasi prosès pengembangan.
  5. Pitulung migunakaké perangkat alus MediaWiki

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Internal

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Meta&oldid=834429"