Wikipedia:Kaluwihan duwé akun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Panjenengan ora kudu mlebu log kanggo maca Wikipedia. Malahan ora perlu mlebu log kanggo nyunting artikel-artikel ing Wikipedia. Senajan mangkono, gawé akun (account) kuwi prosèsé cepet lan migunani – kaluwihané antara liya:

  • Bisa mindahaké kaca.
  • Bisa ngamot gambar.
  • Bisa migunakaké konfigurasi.
  • Kaca tampilan katon luwih pribadi.
  • Bisa gawé kaca pribadi.
  • Owah-owahan ana ing sawijining tampilan kaca bisa dipirsani liwat surat elektronik.
  • Panganggo liya bisa ngubungi, awit panjenengan bisa diidentifikasi kanthi sawijining account
  • Panganggo liya bisa ngubungi panjenengan liwat surat-e tanpa pirsa alamat e-mail panjenengan.
  • Alamat IP panjenengan ora bisa diweruhi déning panganggo liyané.
  • Bisa mirsani kabèh suntingan panjenengan liwat "kontribusi saya".
  • Bisa migunakaké fitur pemantauan.
  • Bisa mènèhi swara jroning sawijining pamungutan swara.


Cathetan: Kanggo gawé akun utawa account anyar, mangga klik mlebu log.