Wikipedia:Hubungi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hubungi kami

Sugeng rawuh!

Isi artikel[sunting | sunting sumber]

Menawa ana isi artikel sing salah utawa panjenengan sedya njangkepi, sumangga klik tab sunting. tab iki ana ing pérangan dhuwur saben artikel.

Menawa ana artikel sing miturut panjenengan di-"rusak" déning wong-wong sing ora tanggung jawab (isiné artikel ora patrap karo irah-irahaé, pisuhan ora apik, rasis lan sapanunggalané) utawa isiné ora bener (isiné ora nétral), sumangga mènèhi pawarta marang pengurus.

Pitakon liyané[sunting | sunting sumber]

Panjenengan éntuk paring komentar, saran, uneg-uneg prakara Wikipedia ingWikipedia:Warung Kopi. Upama ana sing kurang jangkep bisa ditakonaké marang para pengurus.

Matur nuwun.

Delengen Uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Hubungi&oldid=863453"