Wikipedia:Dhokumèntasi cithakan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pitulung:Cithakan iku salah siji fitur MediaWiki sing migunani banget, nanging bisa mbingungaké tumrap panganggo anyar, lan sendayan panganggo pengalaman uga bakal kangèlan kanggo mangertèni sawijining cithakan sing komplèks. Amarga saka kuwi, cithakan kudu disertani dhokumentasi kanggo ningkataké mupangaté.

Dhokumentasi cithakan kudu njelasaké apa guna cithakan kuwi lan piyé cara migunakaké. Dhokumentasi kasebut kudu prasaja saéngga panganggo tanpa kawruh sing jero ngenani sintaks cithakan sing rumit – sing mbutuhaké bantuan kontributor berpengalaman – bisa migunakaké kanthi tepat. Bab iki utamané tumrap cithakan-cithakan sing digunakaké ing akèh artikel.

Apa sing kudu dicantumaké[sunting | sunting sumber]

  • Kagunan dhasar
  • Parameter
  • Conto panggunaan
  • Cithakan sing magepokan
  • Kategori lan interwiki

Anakkaca dhokumentasi[sunting | sunting sumber]

Kaca dhokumentasi:

{{subhalaman dokumentasi}}
<!-- SUNTING DHOKUMENTASI CITHAKAN ING NGISOR IKI -->

<includeonly>
<!-- KATEGORI -->

<!-- INTERWIKI -->

</includeonly>

Kaca cithakan:

[--kode cithakan--]<noinclude>
{{dokumentasi}}
<!-- TAMBAHNA KATEGORI LAN INTERWIKI ING KACA DOC, AJA ING KÉNÉ! -->
</noinclude>

Conto[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]