Wikipedia:Dhaptar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pedoman

Gnome-edit-redo.svg WP:LIST
Dhaptar
Kaca iki minangka paugeran ing Wikipedia basa Jawa. Isiné wis ditampa déning para panganggo lan dianggep minangka standar sing kudu dianut déning kabèh panganggo. Sadurungé nyunting kaca iki, pesthèkaké suntingan panjenengan nggambaraké konsènsus. Pigunakna kaca dhiskusi kanggo ngusulaké owah-owahan.

Dhaptar iku sawijining gaya panulisan sing nduwèni peran cukup wigati ing Wikipedia. Ana telu jinis dhaptar sing bisa dipigunakaké: dhaptar jroning artikel, dhaptar mandhiri lan dhaptar otomatis migunakaké kaca istiméwa. Kaca iki menjelaskan tujuan dhaptar, paugeran pawèwèh jeneng lan isi dhaptar, sarta gaya dhaptar.

Pawèwèh jeneng lan isi dhaptar[sunting | sunting sumber]

Gaya lan jinis dhaptar[sunting | sunting sumber]

Cithakan[sunting | sunting sumber]

Cithakan sing magepokan karo dhaptar:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Dhaptar&oldid=867572"