Wikipedia:Daftar pantauan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kabèh panganggo kadaftar bisa milih antuk notifikasi nalika sawijining kaca tiamtu ngalami owah-owahan migunakaké fitur "tutana" lan "daftar pangawasanku". Fitur iki, ditambah kamampuan kanggo mbalèkaké suntingan, bakal ngidinaké sing seneng marang isi sawijining kaca utawa artikel tinamtu supaya bisa tetep aktif tanpa kudu nguwasani kaca kasebut.