Wikipedia:Apa sing diarani artikel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sing diarani artikel ing Wikipedia iku kabèh tulisan sing didokok ing bilik jeneng utama. Saliya-liyané ora dianggep artikel lan ora mélu diétung ing pétungan cacah artikel. Kabèh artikel iki bisa ditemokaké ing kaca iki:

Saliyané iku sawijining artikel kudu asifat ènsiklopédhis.