Wieringen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wieringen
120px
Lambang Wieringen
LocatieWieringen.png
Lokasi Wieringen
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wieringen.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wieringen iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda. Wieringen iku manten sawijining pulo.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wieringen&oldid=813873"