Wieleń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wieleń
POL Wieleń COA.svg
Lambang Wieleń
120px
Lokasi Wieleń
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wieleń
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Wieleń (Jerman Filehne, 1927-1939 Deutsch Filehne) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wieleń&oldid=859474"