Więcbork

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Więcbork
POL Więcbork COA.svg
Lambang Więcbork
120px
Lokasi Więcbork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Więcbork
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Więcbork (Jerman Vandsburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Więcbork&oldid=818001"