Wektu Standar Singapura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Singapura tundhuk marang zona wektu kang wolung jam ahead wektu UTC, kang (UTC+8) lan dikenal minangka Singapore Standard Time (Wektu Standar Singapura) utawa SGT. Iku padha zona wektu karo Wektu Standar Australia Kulon, Wektu Standar China lan Wektu Hong Kong.

Miturut Longitude ing peta, Singapura bener iku zona wektu UTC+7.