Wektu Eropah Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
kuning Wektu Eropah Wétan (UTC+2)
Wektu Panas Eropah Wétan (UTC+3)

Wektu Eropah Wétan (bahasa Inggris: Eastern European Time, EET) iku jeneng zona wektu kang digunakake digunakake dening negara Eropah lan Afrika ing lor lan duwe prabédan wektu +2 UTC.


Negara klebu ing zona wektu, antara liya:

Banjur negara lan kecamatan nggunakake ngisor Wektu Eropah Wétan mung ing mangsa, antarane jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret: