Wates kesalahan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wates kesalahan iku istilah jroning statistik sing nuduhaké gedhéné kesalahan (error) ana ing sampel sing dipilih sacara acak jroning sawijining survey. Yèn ukuran margin kesalahané luwih gedhé, luwih adoh keyakinan marang sawijining survey saka asil aing "sakbeneré", yaiku angka asil saka kabèh populasi.


Daftar Pustaka[sunting | sunting sumber]

  • Sudman, Seymour and Bradburn, Norman (1982). Asking Questions: A Practical Guide to Questionnaire Design. San Francisco: Jossey Bass. ISBN 0-87589-546-8
  • Wonnacott, T.H. and R.J. Wonnacott (1990). Introductory Statistics (5th ed. ed.). Wiley. ISBN 0471615188.


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wates_kesalahan&oldid=818895"