Warta (kutha)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Warta
POL Warta COA.svg
Lambang Warta
120px
Lokasi Warta
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 12.790 jiwa (2010)
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Warta (kutha)
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Warta (Jerman Liebwart (1943-1945)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 12.790 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warta_(kutha)&oldid=818093"