Wara-Wara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wara-wara iku pocapan utawa tulisan sing isi pepènget utawa awèh weruh arupa pangumuman marang wong akèh. Wara-wara biasané dikarepaké kanggo mènèhi weruh bab kahanan sing wigati, nanging uga bisa kanggo iklan utawa golèk tenaga kanggo nyambut gawé.

Perangane Wara-Wara[sunting | sunting sumber]

1. Judul/Irah-irahan

2. Adangiyah/salam taklim

3. Bebuka/Pambuka

4. Surasa Basa/ Isi

5. Wasana Basa/ Panutup

6. Panggonan lan titi mangsa

7. Peprenah/jabatan

8. Tapak Asma

9. Asma Terang

WARA-WARA

assalamu'alikum wr.wb

Siswa kelas VII, VIII, lan IX kang tansah daktresnani, Sesambetan kaliyan pengetan dinten Pindhidhikan NAsional, pramila para siswa kelas VII, VIII, lan IX supados nyiagaken kelasipun piyambak-piyambak kangge lomba karesikan tuwin kaendahaning kelas.


Awit saking punika, benjing

dinten : selasa,

surya  : 27 november 2012

para siswa supados mbekta pirantos kangge gotong-royong damel asri kelasipun piyambak-piyambak.


Mekaten, wara-wara punika. Sageda dipun leksanakaken kanthi saestu.

wirosari,25 november 2012


ttd



Para siswa kang tansah daktresnani,

Sesambetan kaliyan pengetan dinten Kamardhikan kaping 65 Republik Indonesia, OSIS SMK bina patria 1 sukoharjo badhe dherek-dherek ngrameaken.

Awit saking punika, OSIS ngawontenaken kagiyatan Lomba Maca lan Nulis Geguritan ingkang badhe kalaksanaaken benjing:

dinten : Setu-Minggu

surya : 15-16 juni 2010 tabuh : 08.00 dumugi paripurna

papan : SMK BINA PATRIA 1 SUKOHARJO

Pramila, para siswa ingkang badhe dherek lomba supados daftar ing sekretariat OSIS kaliyan Sdr. Danu setiawan utawi Sdr. Danang Mekaten wara-wara punika, sageda dipun leksanakaken kanthi saestu. Matur nuwun.

Sukoharjo, 2 Agustus 2010


                                                           Ketua OSIS,

ttd

NUR KHOLIST

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wara-Wara&oldid=870146"