Walter Samuel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wálter Samuel
Walter Sameul
Informasi pribadi
Jeneng pepak Wálter Adrián Luján-Samuel
Tanggal lair 23 Maret 1978 (umur 36)[1]
Papan lair Firmat, Argentina
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[1]
Posisi pamain Bek tengah
Informasi klub
Klub saiki Internazionale
Nomer 25
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1996–1997 Newell's Old Boys 37 (0)
1997–2000 Boca Juniors 75 (4)
2000–2004 Roma 122 (9)
2004–2005 Real Madrid 30 (2)
2005– Internazionale 117 (9)
Tim nasional
1999– Argentina 56 (5)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 16 Mei 2010.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 13 Juni 2010, 21.51 UTC


Wálter Adrián Samuel (lair ing Firmat, Argentina, 23 Maret 1978; umur 36 taun kanthi jeneng Walter Adrián Luján[2] ) yaiku salah sijining pemain bal-balan Argentina sing posisiné minangka bèk tengah. Saiki panjenengané main kanggo Internazionale ing Serie A lan kanggo Argentina.

Samuel naté main kanggo Newell's Old Boys, Boca Juniors, Roma, Real Madrid, sadurungé mbéla Inter Milan wiwit taun 2005. Samuel wés main ping 55 lan nyétak 5 gol sasuwené karir internasionalé bareng Argentina. Panjenengané mèlu mbéla Argentina ing Piala Donya FIFA 2002, Piala Konfederasi FIFA 2005, lan Piala Donya FIFA 2010.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Walter Samuel ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Walter_Samuel&oldid=835317"