Volla

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Volla
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Provinsi Napoli (NA)
Walikutha
Area 62 km² (24 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°53′N, 14°20′E
Gentilic vollesi
Kodhe Telepon 081
Kodhe Pos 80040
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Volla in Italy
Website: www.comunedivolla.it/

Volla kuwi sawijining comune (municipality) ing Provinsi Napoli ing region Campania, Italia, dumunung watara 9 km arah lor-wétané Napoli. Miturut data tanggal 31 Desember 2004, kutha iki pedunungé 23,251 lan jembar wewengkon 6.2 km².[1]

Volla wewatesan karo: Casalnuovo di Napoli, Casoria, Cercola, Naples, lanPollena Trocchia.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat (Italian statistical institute).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Volla&oldid=813423"